Nejmar u očaju: Stalno plačem, ne znam koliko još mogu da izdržim!

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 19:47

Nejmar u očaju: Stalno plačem, ne znam koliko još mogu da izdržim!

Brazilski superstar Nejmar doživeo je novu povredu zbog koje će propustiti narednih mesec dana i neće igrati u važnom dvomeču Lige šampiona protiv Barselone.

As Pari Sen Žermena je u Kup utakmici protiv Kaena u sredu doživeo povredu aduktora i procene su da ga neće biti do sredine marta.

Sve su češće njegove povrede, a interesantno, propustio je dve osmine finala prethodnih godina protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajteda i Real Madrida i "sveci" su u oba slučaja ispadali iz Lige šampiona.

Posle saznanja da mora na novu pauzu, Nejmar se oglasio na Instagramu i preneo očaj u kom se nalazi.

"Tuga je velika, bol je neizmerna i stalno plačem. Još jednom ću morati da prekinem da radim ono što najviše volim, a to je da igram fudbal. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobijam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu. To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: 'treba ga udarati', 'pada, stalno pada', 'samo plače', 'on je razmaženi klinac'… Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu da izdržim. Samo želim da budem srećan igrajući fudbal, samo to", napisao je Nejmar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar u očaju: Stalno plačem, ne znam koliko još mogu da izdržim

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2021

Brazilski superstar Nejmar doživio je novu povredu zbog koje će propustiti narednih mjesec dana i neće igrati u važnom dvomeču Lige šampiona protiv Barselone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.