Nedved smiruje situaciju - Biće prostora za Dibalu

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedved smiruje situaciju - "Biće prostora za Dibalu"

Argentinac ponovo na klupi.

Jedan od večerašnjih derbija prvog kola Lige šampiona se igra u Madridu, gde će na "Vandi Metropolitano" koplja ukrstiti dobri znanci Atletiko Madrid i Juventus.

Sari je još jednom odlučio da krene bez svoje 'desetke', napad "bjankonera" će predvoditi nekadašnji par iz Real Madrida, Iguain - Ronaldo. Juventus je odigrao loše zadnju utakmicu sa Fiorentinom, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zahtevaju od novog trenera da pruži priliku Dibali.

Argentinac je od početka sezone odigrao tek četrnaest minuta.

"Zasigurno će biti prostora i minuta za Dibalu. On je odličan igrač, važan član našeg sastava. Dobro se pokazuje na treninzima, siguran sam da je i Sari to video. Siguran sam da če uskoro počinjati utakmice", izjavio je Pavel Nedved.

Ostaje da se vidi da li će "la hoja" zabeležiti koji minut protiv "jorgandžija" ili tek u narednom kolu Serije A kada Juventus dočekuje Veronu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Znate li ko je "holandski" Fil Džons - "bjankoneri" će vam objasniti!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019

Navijači evropskih velikana znaju biti katkad surovi...Juventus je sinoć igrao prvi meč u novoj sezoni Lige šampiona. Gostovali su na "Vandi Metropolitano", Atletiko Madrid je uspeo da dođe do boda iako su "jorgandžije" gubile rezultatom 2:0 dvadesetak minuta pre kraja meča...A onda dva prekida...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.