Neće svi moći da gledaju Ligu šampiona na Marakani

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 15:00

Neće svi moći da gledaju Ligu šampiona na "Marakani"

Fudbalski klub Crvena zvezda razmišlja o tome da ni ne pusti u prodaju pakete karata za Ligu šampiona.

Za sada nema informacija kada bi paketi, kao i pojedinačne karte, mogli da se nađu u ponudi, a ne treba da začudi ukoliko do toga uopšte ne dođe.

Kako saznaje "Telegraf", u Ljutice Bogdana beleže rekordan broj prodatih sezonskih karata, te bi dodatno da podstaknu taj trend.

Računica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jasna, kupovinom premijum sezonskih bi mogli da spreče scenario gde bi na mečevima Lige šampiona bio pun stadion, a onda prazan tokom utakmica u domaćem šampionatu.

Kako prenosi pomenuti portal, opcija je i da paketi budu pušteni u prodaju, ali da njihova cena bude približna sezonskoj kako bi vlasnici iste bili nagrađeni za svoju vernost.

Dodaju i da paket karata za VIP zapad neće biti gotovo sigurno ili će ih biti u ograničenim količinama.

Odgovor na sve ove tvrdnje ćemo dobiti uskoro s obzirom na to da Zvezda prvi meč kod kuće igra 4. oktobra protiv Jang Bojsa. Lajpcig u Beograd stiže 7. novembra, a za kraj je ostavljen Mančester siti (13. decembar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.