Ne pomaže ni pobeda nad Pepom, Čelsi nemilosrdan, odbio Sarijeve zahteve!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne pomaže ni pobeda nad Pepom, Čelsi nemilosrdan, odbio Sarijeve zahteve!

Niko ne može da utiče na klupsku politiku, videćemo hoće li Italijan, kao njegov zemljak Konte, to saznati na teži način...

Pobeda protiv Sitija je vratila osmehe među navijače Čelsija, jasno, niko i ne pomišlja da bi "Plavci" mogli u bitku za titulu, ali Liga šampiona je imperativ.

Nije sve sjajno, Morata je završio na tribinama, i iako Sari demantuje da je to kraj za Španca, čini se da bi ga klub vrlo rado prodao u januaru, ali je problem u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što je preskup, u pitanju je najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija, a ima i takva primanja da će teško neki od italijanskih timova pristati da ga vrati u Seriju A.

Ono što više brine Sarija je odbijanje kluba da ponudi ugovor na više od jedne sezone Davidu Luizu, Brazilac ostaje bez ugovora na leto i ne želi da produži za sezonu, kao ni Fabregas.

I dok za Fabregasa ne insistira, Sari veruje da bi gubitak Luiza bio poguban, vratio ga je u formu, Brazilac je bio igrač meča protiv Sitija.

Sari želi da se oslobodi Mozesa koji nije u njegovim planovima i mogao bi u Fulam ili Kristal Palas, a traži od kluba da pokušaju da kupe Hisaja iz Napolija, koji ne igra kao prošlih sezona pod Sarijem, ali ima klauzulu od 50 miliona, to niko neće platiti za Albanca.

Što se tiče ostalih meta, Kulibali je preskup, a Rugani neće u Englesku, potpisaće novi ugovor sa Juventusom iako je bio velika želja bivšeg trenera.

Jasno, Čelsi će teško ispuniti neke želje Italijana, a u klubu je najvažnije da ubede Azara da ostane, što za sada izgleda neizvesno.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sterling najnovija žrtva rasizma - Čelsi ustao protiv svojih navijača, oni se "prave Englezi"!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018

Kao da se ništa nije ni dogodilo....Rasizam na terenima širom Engleske se ponovo pojavio, neki bi rekli da nikada nije ni bio odsutan...Proteklog vikenda na svojoj koži to je osetio fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling koji je na utakmici sa Čelsijem bio žestoko izvređan na rasnoj osnovi od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.