Navijači glasali, ovo je najlepši gol grupne faze Lige šampiona! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači glasali, ovo je najlepši gol grupne faze Lige šampiona! (video) (foto)

Bilo je dosta spektakularnih golova.

Grupna faza je završena, bilo je dosta uzbuđenja, a samo najbolji timovi će nastaviti takmičenje.

Navijači su imali priliku da glasaju na zvaničnom sajtu UEFA za najlepši gol grupne faze ovog elitnog takmičenja. Četiri gola su bila nominovana, Dembeleov (protiv Totenhema), Ikardijev (protiv Totenhema), Rakitićev (protiv Totenhema) i Ronaldov (protiv bivšeg tima, Mančester junajteda).

UEFA je večeras objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je pobedu odneo gol Ivana Rakitića, koji je zaista na fantastičan način matirao Uga Ljorisa koji nije imao šanse da odbrani ovaj udarac. Nekako je Kutinjo uspeo da zadrži loptu u terenu, a onda je naleteo Ivan Rakitić i zaista spektakularnim udarcem sa ivice kaznenog prostora postigao gol (to što je lopta zakačila stativu je samo učinila ovaj pogodak još lepšim). Ovaj gol možete pogledati OVDE.

✨ You voted @ivanrakitic's spectacular volley against Tottenham to win #UCL Goal Of The Group Stage!

Bravo, Ivan! 👏 pic.twitter.com/Zd6k48vdjX

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) December 20, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je najbolji gol do sada u Ligi šampiona (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 20:06

Izabran je naj pogodak grupne faze Lige šampiona..Prva faza Lige šampiona okončana je 12. decembra nakon šest odigranih kola u osam grupa...Viđen je veliki broj uzbudljivih utakmica, ali i spektakularnih pogodaka, a za najbolji u prvom delu Lige šampiona proglašen je gol Ivana Rakitića u drugom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.