Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli - Zvezda 0:0 (UŽIVO)

Na San Paolu u Napulju igra se meč pretposlednjeg kola u C grupi Lige šampiona.

Meč je počeo. Sudi Španac Manzano.

Crvena zvezda posle dugo godina igra u Evropi u kompletno crvenoj opremi.

Posle dva ubedljiva poraza u Ligi šampiona van svog stadiona Crvena zvezda se očeličila podvigom protiv Liverpula na "Marakani". Veće samopouzdanje nego na Parku prinčeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i na Enfildu trebalo bi da bude najveći adut "crveno-belih" u duelu s Napolijem na San Paolu.

Večeras ćemo po prvi put u grupnoj fazi Lige šampiona imati organizovanu podršku na gostovanju. Tribina namenjena našim navijačima polako se puni.

#fkcz #UCL pic.twitter.com/CHStRsymq4— FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) 28. новембар 2018.

Milojevićev izbor: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Krstičić, Srnić, Ben, Simić, Marin, Stojiljković.

Napoli objavio tim u kojem počinje naš Maksimović, jedno vreme Zvezdin igrač.

#NapoliStellaRossa

XI
ChampionsLeague

#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/9YuxFnnEuk— Official SSC Napoli (sscnapoli) 28. новембар 2018.

Neka bude borba neprestana! Krenuli smo ??メᆰ #crvenazvezdafk #crvenazvezda #zvezda #fkcz #czv #championsleague #ucl #ligasampiona

Објава коју дели FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) дана 28. Нов 2018. у 10:02 PST

Stigli smo #crvenazvezda #czv #fkcz #zvezda #crvenazvezdafk #championsleague

Објава коју дели FK Crvena zvezda (crvenazvezdafk) дана 28. Нов 2018. у 10:52 PST

Il campo#NapoliStellaRossa#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/O8FY5hSGhe— drowningman (TheDrowningMan) 28. новембар 2018.

#italy?#italytrip #napoli #redstar #fkcrvenazvezda #stellarossa #darkomilicic #idemodelije

Објава коју дели Jelena ?/a> (jelena0102) дана 28. Нов 2018. у 10:03 PST

Zvezda je u Napulj došla s kadrovskim problemima, bez četiri značajna igrača (desni bek Stojković, hafl Savić, vezista Čaušić, napadač Boaći), s rovitim Jovančićem i junakom pobede protiv "redsa" Pavkovom. Kakav god tim da izvede Milojević, njegov zadatak biće da se odbrani od Napolijevih naleta. Italijanski vicešampion će krenuti silovito od početka, želeći da što ranije načne Borjanovu mrežu, svestan da će ga pobeda približiti osmini finala, a možda ga čak i večeras odvesti dalje u slučaju da Pari Sen Žermen ne pobedi Liverpul u Parizu.

Zvezdi bi bod bio puna kapa. Zato će se usmeriti na odbranu svog gola, vrebajući priliku iz protivnapada. Našem šampionu biće potreban baš onakav razvoj događaja kakav je bio u oktobru 1988. na San Siru. Moćni Milan, koji se u revanšu provukao u Beogradu zbog čuvene magle, a u kojem je igrao i Napolijev trener Karlo Ančeloti, stegao je u toj utakmici drugog kola Kupa šampiona Zvezdu sa svih strana. Zvezda se branila, a u njenom sastavu trener Branko Stanković je imao sedmoricu s odbrambenim karakteristikama, usamljenog centarfora Bursaća, Savićevića koji nije bio u punoj formi jer je bio na odsluženju vojnog roka i majstora Piksija Stojkovića koji je mogao da krije loptu od Milanovih igrača koliko god je trebalo.

Na kraju krajeva Piksi je u protivnapadu i doveo Zvezdu u vođstvo, ali je nedugo zatim Virdis izjednačio. Takvu "kontru" priželjkuju i Milojevićevi izabranici koji će, dok je ne dočekaju, morati da ulože veliki napor u odbrambenim zadacima.

#Napoli-Stella Rossa, i tifosi serbi intonano «Bella ciao» (in serbo) a via Toledo pic.twitter.com/8btATyatP3— R_eyemovement (R_eyemovement) November 28, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.