Namešta se i u Ligi šampiona, pod lupom Kluž i Galatasaraj!?

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namešta se i u Ligi šampiona, pod lupom Kluž i Galatasaraj!?

Na pomolu je novi skandal u fudbalskoj Evropi. I to u Ligi šampiona! Mediji u Rumuniji i Turskoj preplavljeni su natpisima o neregularnostima u susretu Kluža i Galatasaraja, koji je završen pobedom turskog tima od 3:1.
Turski portali pišu kako je UEFA pokrenula istragu i u klubove poslala svog istražitelja – Robina Bokšića! Informacija je i dalje neslužbena.
Bokšić je, inače u ime UEFA stigao da istražiti navodno namešteno finale Kupa između Dinama i Hajduka 2009. godine.
Kasnije je sa svojim šefom Peterom Limaherom uklonjen sa svoje pozicije jer je za nameštanje optužio veliki Bajern. Nemce je okrivio da su za 50 miliona evra prodali utakmicu polufinala Lige Evrope 2008. godine ruskom Zenitu!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.