Najteži poraz Dijega Simeonea!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najteži poraz Dijega Simeonea!

Od trenutka kada je u Atletiko Madridu, nije Dijego Simeone doživeo ovako nešto.

Atletiko Madrid je danas doživeo debakl.

Poraženi su u okviru trećeg kola Lige šampiona u grupi A, izgubili su od Borusije iz Dortmunda, bilo je prilično ubedljivih 4:0 za domaće.

Golovi su se pred kraj meča ređali kao na traci u mreži Jana Oblaka, što je prilično čudno za Atletiko Madrid, priznaćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako niste navijači ovog kluba.

Dokaz za to jeste i statistika, ona kaže da Dijego Simeone nikada nije doživeo ovakav debakl na klupi Atletiko Madrida. Pored toga, ovo je nateži poraz Atletiko Madrida otkako su doživeli poraz od Barselone 2011. godine kada je trener bio Gregorio Mancano.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveća blamaža u Simeoneovoj eri

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2018, 17:36

Dogodilo se i to, doduše ne baš kada se očekivalo, s obzirom da je Atletiko Madrid u ovogodišnju Ligu šampiona ušao sa nikad konkretnijim ambicijama, ali se dogodilo. Madriđani su sinoć na Vestfanelu doživeli najteži poraz u eri Dijega Pabla Simeonea. Ovo je već uragan! Atletiko ponižen u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.