NOVI REKORD U LIGI ŠAMPIONA: Evo KO ga je oborio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI REKORD U LIGI ŠAMPIONA: Evo KO ga je oborio!

Ništa manje se ni ne očekuje od najboljeg.

Napadač Borusije iz Dortmunda Erling Holand proglašen je najboljim igračem sedmice u Ligi šampiona. Mladi Norvežanin je sa dva gola predvodio svoj tim do pobede nad Pari Sen Žermenom 2:1 u prvom meču osmine finala elitnog takmičenja. Ujedno, postao je prvi igrač u istoriji koji se u jednoj sezoni Lige šampiona bio strelac za dve različite ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prethodno je Holand postigao osam pogodaka za Red Bul Salcburg u grupnoj fazi.

U meču protiv PSŽ mladi igrač je demonsstrirao i svoju neverovatnu brzinu, pa je udaljenost od 60 metara pretrčao za neverovatnih 6.64 sekunde.

Everyone's talking about Haaland! 🙌

🥇 @ErlingHaaland ⚽️⚽️#UCL | #POTW | @FTBSantander pic.twitter.com/7Htb0ALA4B

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) February 21, 2020

Revanš utakmica između Dortmunda i PSŽ je 11. marta na Parku prinčeva u Parizu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.