NOVI PEH ZA PARIŽANE: Ponovo se POVREDIO, propušta i meč sa Realom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022, 05:37

NOVI PEH ZA PARIŽANE: Ponovo se POVREDIO, propušta i meč sa Realom!

Sveci odavno ne računaju ni na Nejmara.

Defanzivac Pari sen Žermena Serhio Ramos je na treningu zadobio povredu mišića i učešće reprezentativca Španije u duelu sa njegovim prethodnim klubom madridskim Realom na startu nokaut faze Lige šampiona je pod velikim znakom pitanja.

Trener Svetaca Maurisio Pelegrini je već na mukama zbog povrede Nejmara, a obzirom da je Ramos propustio veći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo dosadašnjeg toka sezone na Parku prinčeva, problemi su sada još veći. Prema pisanju francuskih medija, Serhio je morao da napusti trening pre vremena.

Ne treba zaboraviti da je i Brazilac takođe neizvestan za dvomeč sa Madriđanima u Ligi šampiona. Podsetimo, prva utakmica osmine finala najelitnijeg klupskog takmičenja biće odigrana 15. februara u "gradu svetlosti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.