NIŠTA OD GLEDANJA LIGE ŠAMPIONA! Zvezda i Dinamik ipak igraju od 20 sati!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD GLEDANJA LIGE ŠAMPIONA! Zvezda i Dinamik ipak igraju od 20 sati!

Poslednji duel regularnog dela KLS Superlige između Dinamika i Crvene zvezde  bio je pomeren za 18.30 zbog Lige šampiona.

Ovaj duel je po progarmu bio u 20.00 sati, ali se pojavila informacija na Tanjugu da su dva kluba dogovorila da se odigra ranije kako bi svi akteri meča, ali i gledaoci mogli da gledaju finale Lige šampiona koja je na progarmu u subotu od 20.45 sati.

Zvezda je lider šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i ova poslednja utakmica može da joj definitivno obezbedi prvo mesto pred plej of. Međutim, ponovo je stigla informacija da će se meč igrati u 20 sati.

Dinamik je na petoj poziciji i nema šanse da se domogne plej ofa.

- 'Vredno treniramo i trudimo se da podižemo formu za plej-of. Očekuje nas veoma težak meč protiv Dinamika koji je pokazao da je zasluženo našao svoje mesto u Superligi Srbije i ostavio veoma dobar utisak. Imaju nekoliko veoma iskusnih igrača, pokazali su kvalitet - rekao je Dangubić za klupski sajt.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.