NIKAD JAČI TESTOVI: Zvezdu čekaju tri jake provere pred Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 14:44

NIKAD JAČI TESTOVI: Zvezdu čekaju tri jake provere pred Ligu šampiona

Poznat plan priprema.

Crvenu zvezdu od septembra očekuje učešće u Ligi šampiona.

Crveno-beli će imati odlične provere za elitno klupsko takmičenje Starog kontinenta, pošto će odmeriti snage sa tri rivala koji imaju vrhunski kvalitet.

Srpski šampion će tokom leta u Sankt Peterburgu odmeriti snage sa Zenitom i Fenerbahčeom, a generalna proba za novu sezonu je zakazana za 15. jul, kada će Crvena zvezda dočekati Olimpijakos, piše Mozzart sport. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ukoliko se bude dogodilo da Olimpijakos bude imao obaveze u evropskim kvalifikacijama 15. jula prvak Srbije će pronaći novog sparing rivala sličnog kvaliteta

Nema sumnje da će posle ovih utakmica novi stručni štab na čelu sa Barakom Baharom imati jasniju sliku na koga može da računa u utakmicama maksimalnog intenziteta koji zahteva takmičenje poput Lige šampiona.

Crveno-beli počinju pripreme 19. juna, a bazični deo će biti obavljen na Zlatiboru od 20. do poslednjeg dana juna. Zatim sledi put u Sankt Peterburg od 2. do 12. jula, gde će biti odigran još jedan meč pored navedenih duela sa Zenitom i Fenerbahčeom.

Ideja je da Zvezda ima jaku proveru i tokom termina avgustovskih kvalifikacija za evropske kupove kako bi što spremnije dočekala izazove u Ligi šampiona koja će početi 19. i 20. septembra.

Žreb za prestižno takmičenje je na programu 31. avgusta.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.