NIJE DOBRO Mesi propušta start Lige šampiona?

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DOBRO Mesi propušta start Lige šampiona?

Fudbaler Barselone Lionel Mesi mogao bi da propusti utakmicu sa Borusijom iz Dortmunda u Ligi šampiona, pošto se još oporavlja od povrede lista!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 na pobeu Barselone protiv Borusije Dortmund.
Mesi neće da igra u subotu, protiv Valensije u La Ligi, posle povrede koju je zadobio pre duela sa Napolijem na pripremama u SAD, uoči početka sezone. Argentinac nije igrao nijednu takmičarsku utakmicu ove sezone, a rehabilitaciju obavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odvojeno od ekipe, sa kojom nije trenirao juče ni danas.
Mesija lekari pregledaju svakodnevno, ali ne mogu da budu sigurni kada će biti spreman za povratak na teren.
Prvu ovosezonsku utakmicu u Ligi šampiona Barselona će igrati 17. septembra protiv Borusije iz Dortmunda, a onoš to brine Kataolnce je podatak da Mesi nije jedini van stroja. Problema sa povredom ima i Luis Suares, koji je povredio ahilovu tetivu u duelu sa Atletikom.
Ipak, Urugvajac bi mogao da bude u kombinaciji za sastav protiv Valensije, ali bi trener Ernesto Valverde mogao da ga izostavi, kako bi  bio spreman za duel sa Borusijom iz Dortmunda.

The post NIJE DOBRO Mesi propušta start Lige šampiona? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.