NEMA NAMERU DA MENJA KLUB: Gundogan OTKAČIO Barselonu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 18:57

NEMA NAMERU DA MENJA KLUB: Gundogan OTKAČIO Barselonu!

Ostaje na Etihadu...

Nemački fudbaler Ilkaj Gundogan, koji nastupa za engleski Mančester siti, nema nameru da menja klub. Iako se pričalo da je za njegove usluge veoma zainteresovana Barselona, sva je prilika da će nemački internacionalac ostati na Etihadu.

Naime, njemu ove sezone ističe ugovor, ali ostrvski mediji prenose da je uprava šampiona Premijer lige spremila novi i da će ga on po svemu sudeći prihvatiti.

Barselona je očekivala da će ga dovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao slobodnog igrača, ali Siti je rešio da to spreči - ponudiće mu novi ugovor na dve godine sa opcijom da ga produži za još 12 meseci.

Iako Pep Gvardiola nije mogao da potvrdi da će Ilkaj ostati, sve je više indicija da će on nastaviti da igra u svetlo plavom dresu "građana".

Gundogan je ove sezone odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima i postigao devet golova.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ferari nudi 40 miliona Hamiltonu

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 09:40

Sedmostruki svetski prvak u Formuli 1, Luis Hamilton ima interesantnu ponudu...Čelnici tima Fereraija spremni su da mu ponude ugovor vredan 40 miliona funti kako bi od naredne sezone bio u njihovom timu...Time bi, veruju u Maranelu, Luis dobio sjajnu priliku da po osmi put osvoji svetsku titulu...Predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.