NEJMAR PRESKAČE STRAZBUR: Zna se da li će i Zvezdu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEJMAR PRESKAČE STRAZBUR: Zna se da li će i Zvezdu! (FOTO)

Utakmica poslednjeg kola Lige šampiona igra se 11. decembra.

Navijače Pari sen Žermena zabrinula su dešavanja oko Nejmara u meču protiv Bordoa. Brazilac je zbog povrede butnog mišića napustio teren pre kraja, pa su se pojavile spekulacije da će propustiti gostovanje Crvenoj zvezdi 11. decembra, u poslednjem šestom kolu Lige šampiona.

MILOJEVIĆ O NOVOM FORMATU LIGE ŠAMPIONA: Biće mnogo teško za srpske klubove

PREKIPELO MU: Zbog prelepe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PLAVUŠE, zaboravljeni Marej OSUO paljbu po NJEMU! (FOTO)

MIRKOVIĆ PRED ZEMUN: Raduje me dobra odbrana, ali OVO je najveći PROBLEM Partizana (FOTO)

- Nejmarova povreda nije ništa ozbiljnija nego prošli put kada se povredio u reprezentaciji. Neće moći da igra sutra protiv Strazbura, ali već smo imali takvu situaciju. Kada se vratio povređen iz reprezentacije, preskočio je meč sa Tuluzom i igrao protiv Liverpula. Sada je isto, potreban mu je odmor od nekoliko dana. Mislim da će u petak ili subotu moći normalno da trenira - rekao je Tuhel.

PSŽ u sredu igra meč nacionalnog prvenstva protiv Strazbura, pa će Brazilac propustiti i taj duel i naredni vikend, pošto su Sveci odložili utakmicu sa Monepeljeom zbog nereda u Parizu.

Inače, Parižanima pobeda u Beogradu garantuje prolazak grupe, dok bi i u slučaju remija, odnosno, poraza, u pojedinim kalkulacijama mogli da prođu dalje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.