NE ŽELI U LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM? Ljubimac Delija otkrio kakvi su mu planovi za sledeću sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 11:46

NE ŽELI U LIGU ŠAMPIONA SA ZVEZDOM? Ljubimac Delija otkrio kakvi su mu planovi za sledeću sezonu

Rekao je sve u intervjuu.

Fudbaler Crvene zvezde Aleks Vigo otkrio je u razgovoru za argentinski "Tyc" da želi da se vrati u River Platu. Iako je za kratko vreme postao ljubimac Delija izgleda da on ima druge planove.

- Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub - rekao je Vigo i dodao:

- Morao sam da odem u veliki klub, gde su bili sjajni igrači i odličan trener. Marselu Galjardu sam veoma zahvalan. Od trenutka kada sam došao, pa do odlaska, naučio sam mnogo od njega. Mislim da je moja greška bila ta što sam se divio igračima i treneru, brzo sam psihički pao. Da ne bih izneverio trenrera, koji mi veruje, i saigrače, gledao sam kako da ne pogrešim. Trebalo je više da uživam i igram na drugačiji način. Tamo gde sam stigao malo ko stigne, trebalo je da uživam u radu sa najboljim trenerom koji argentinski fudbal ima - istakao je Vigo.

Tokom perioda u Riveru se naročito zbližio sa nekadašnjim argentinskim reprezentativcem Encom Peresom.

- Enco Peres je sjajna osoba. Onog dana kada sam morao da napustim River mi je pozlilo, Enco je tada tražio da razgovara sa mnom. Lepo smo pričali, rasplakao me je. Tog razgovora se sećam i dan-danas. On nije bio samo kapiten, bio je više od toga. Nadam se da ću jednoga dana biti u prilici da ponovo delim teren sa njim. Kada je bio u Independijenteu, čuli smo se putem video-poziva, bodrio me je, govorio da nastavim da guram dalje - zaključio je Vigo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.