NE BUDE LI LIGE ŠAMPIONA: Arsenal ostaje bez jednog od najboljih igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BUDE LI LIGE ŠAMPIONA: Arsenal ostaje bez jednog od najboljih igrača (FOTO)

Tobdžije i dalje u igri za plasman u elitno takmičenje.

Fudbaleri Arsenala bore za poziciju na tabeli Premijer lige koja vodi u Ligu šampiona, ali trenutno to deluje kao nemoguć misija pa bi Tobždije morale ponovo da kroz Ligu Evrope traže prolaz gde je takođe velika konkurencija.

Prema pisanju medija iz Engleske, ako Arsenal e obezbedi plasman u Ligu šapiona prva posledica toga će biti odlazak Aleksandera Lakazaeta koji bi u tom slučaju imao odrešene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruke u izboru nove sredine. Lakazetu ugovor ističe 2022, a prošle godine su vođeni neuspešni pregovori oko produžetka saradnje. Francuz je pritom u senci Obamejanga koji je u odličnoj formi od dolasak iz Borusije Dortmund.

Alexandre Lacazette provides update on his Arsenal future amid summer exit reports https://t.co/MkjJuJj7T6 pic.twitter.com/98uS4r5dEV

— The Gunners News (@GunnersNews2019) February 26, 2020

Arsenal je Lakazeta doveo iz Liona 2017. za tada klupski rekord od 53 miliona evra. Tobdžije će pokušai da zarade što je više moguće kako bi renovirali ostale linije tima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.