NAPOLI OBORIO REKORD Lozano nadmašio Iguaina za milion evra!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOLI OBORIO REKORD Lozano nadmašio Iguaina za milion evra!

Napoli ima novi najveći transfer! Meksički fudbaler Irving Lozano stigao je iz PSV-a za 40 miliona evra, potvrdio je predsednik italijanskog kluba Aurelio de Laurentis.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,80 na pobedu Napolija protiv Fjorentine.
Lozano je postao najskuplje pojačanje u istoriji kluba iz Napulja, pošto je za milion evra nadmašio transfer Gonzala Iguaina iz Real Madrida.
Reč je o krilnom napadaču, ima 24 godine i prošle sezone je postigao 21 gol na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 40 utakmica u svim takmičenjima, uključujući i dva u Ligi šampiona.
Lozano će u novom klubu da zarađuje 4,5 miliona evra po sezoni u narednih pet godina, uz otkupnu klauzulu na 130 miliona evra.
Benvenuto @HirvingLozano70! 🇲🇽
Il comunicato 👉 https://t.co/Ch0SbpDYOg
💙 #ForzaNapoliSempre #weareallbrothers #onecityoneclubonepassion pic.twitter.com/JGuUswnFtO
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) August 23, 2019


The post NAPOLI OBORIO REKORD Lozano nadmašio Iguaina za milion evra! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPOLI PROBIO PLAFON: Stiglo najskuplje pojačanje od 40 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019

Nadmašen transfer Gonzala Iguaina...Meksički fudbaler Irving Lozano prešao je u Napoli iz PSV-a u transferu vrednom 40 miliona evra, potvrdio je predsednik italijanskog kluba Aurelio de Laurentis. Lozano je postao najskuplje plaćeno pojačanje u istoriji kluba iz Napulja tako što je za milion evra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Aleksić već na transfer listi!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019

Ima li zainteresovanih u Srbiji?..Danijel Aleksić je ove sezone stigao u Al Ahli iz Džede, ali bi nakon tri zvanične utakmice mogao da bude prodat...Kako prenose lokalni mediji, Aleksić je stavljen na transfer listu dolaskom Branka Ivankovića, hrvatskog stručnjaka, na klupu ovog tima...Inače,...

Nastavak na Sportske.net...

UTAKMICOM U PARMI POĆINJE SERIJA A “Dama” pita – ima li ko jači?

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 10:28

Konačno, zakotrljaće se lopta i u najjačoj ligi Italije. Najbolji šampionati Evrope su počeli, a tradicionalno poslednji kreću na „čizmi“. Prošle sezone gledali smo dosadni šampionat. Juventus je lako odbranio titulu i stigao do osme uzastopne krune na Apeninima. Ipak, novi neuspeh u Ligi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.