NA MARAKANI PRELOMILI: Zvezda IZABRALA bazu u Austriji! U OVOM mestu su se pripremali PSŽ i Dortmund!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 10:53

NA MARAKANI PRELOMILI: Zvezda IZABRALA bazu u Austriji! U OVOM mestu su se pripremali PSŽ i Dortmund!

Crveno-beli kreću u napad na Ligu šampiona.

Odavno je poznato da će Crvena zvezda najvažniji deo priprema obaviti u Austriji, ali dugo se u Ljutice Bogdana birala baza gde će se izabranici Dejana Stankovića uigravati za novi napad na ulazak u Ligu šampiona.

Švajcarci večeras (18.00) moraju da pobede Tursku i to što većom gol-razlikom kako bi se dokopali drugog mesta, mada ni treće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne znači da na idu u osminu finala. U svakom slučaju, Turska je u prva dva kola malo pokazala, pa je kec realan, a kvota je 1,72, dok je kombinazzija 1&3+ 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska - Turska.

Posle razmatranja svih opcija, odlučeno je da baza bude Štegersbah. Reč je o planinskom mestu u Austriji, koje broji oko 2.500 stanovnika i ugostiće šampiona Superlige.

Crveno-beli će za treninge koristiti teren lokalnog petoligaša izabranika, a hotel ispunjava najviši nivo. Na istom mestu su pripremali evropski giganti poput PSŽ-a, Borusije iz Dortmunda, višestrukog austrijskog šampiona Salcburga i ostalih fudbalskih velikana.

Povratak Zvezdine ekspedicije planiran je 9. jula, posle "generalke" u Gracu protiv Šturma, isti kompleks ce koristiti Barnli i Monako za pripreme pred novu sezonu u Engleskoj i Francuskoj.

Crveno-beli se posle letnjeg raspusta okupljaju u utorak, a dva dana kasnije odlaze u Štegersbah, koji se nalazi na oko sat vremena vožnje autobusom od Graca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.