NA MARAKANI MOGU DA ODAHNU: Stanković odbija ponude iz Italije i OSTAJE U ZVEZDI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 12:03

NA MARAKANI MOGU DA ODAHNU: Stanković odbija ponude iz Italije i OSTAJE U ZVEZDI!

Cilj je Liga šampiona.

Legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković je već više od godinu dana na čelu beogradske Crvene zvezde, sa kojom je ostvario više nego odlične rezultate. U svojoj vitrini ima dve titule šampiona države i kao suvenir uspešnu evropsku sezonu u Ligi Evrope. Upravo zbog ovih podataka Stanković je privukao pažnju klubovima iz Italije na čelu sa Sampdorijom. Takođe je i Lacio je pokazao interesovanje za svog nekadašnjeg igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ipak, kako saznaje Maxbet sport, u Ljutice Bogdana mogu biti spokojni.

Naime, aktuelni trener šampiona Srbije će i naredne sezone ostati na klupi crveno-belih sa kojima ima ugovor do juna 2022. godine.

Postoji opcija da posle letnjeg odmora klub ponudi Stankoviću produžetak saradnje, a za takav potez ima sasvim dovoljno vremena i razloga.

Trenutno su svi u klubu fokusirani na završetak sezone, a želja je osvajanje duple krune.

Čelnici zajedno sa šefom struke uveliko snimaju pojačanja, kao što smo najavili prošle nedelje, za pokušaj trećeg ulaska u Ligu šampiona.

Sa samo bodom više od Reala i dva od Barselone, Atletiko je sebe doveo u poziciju da mu je svaki meč presudan, pa tako i ovaj današnji (16.15) protiv Eibara koji je viđen za ispadanje iz lige. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&0-2 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Eibar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.