Muslin pozvao još jednog igrača!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2016, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin pozvao još jednog igrača!

Posle Ivana Obradovića, još jedan fudbaler naknadno uvršten na spisak igrača za meč sa Velšanima.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin ne želi ništa da prepušta slučaju posle novih nepovoljnih vesti koje su mu stigle prilikom okupljanja reprezentativaca za kvalifikacioni meč sa Velšanima.

Podsetimo, najpre je sa spiska otpao Ljubomir Fejsa, zbog povrede koju je doživeo u Ligi šampiona pre nekoliko dana, i Duško Tošić je takođe ''rovit'', pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je poziv naknadno dobio Ivan Obradović.

Danas se pojavila informacija da ni Jagoš Vuković neće moći da pomogne ''Orlovima'' u Kardifu, pa je selektor Muslin i ovoga puta ekspresno reagovao.

Kako je potvrđeno na zvaničnom sajtu FSS, poziv u reprezentaciju je zbog toga dobio 29-godišnji Nemanja Pejčinović, defanzivac Lokomotive iz Moskve, koji je svojevremeno već branio boje našeg nacionalnog tima, a debitantski nastup upisao je još 2008. u meču protiv Poljske.

''Posle povrede Jagoša Vukovića ostali smo deficitarni sa igračima iz zadnje linije i odlučio sam da pozovem Pejčinovića'', potvrdio je Muslin.

Dobra vest je da je Nemanja Matić potpuno spreman za predstojeći meč, iz predostrožnosti je obavljen pregled magnetnom rezonancom, koji je pokazao da nema razloga za brigu.

Podsetimo, utakmica između Velsa i Srbije na programu je 12. novembra u Kardifu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Orlovi'' kompletni! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 17:34

Igrač koji je dobio naknadni poziv, priključio se danas treninzima selekcije Srbije...Nemanja Pejčinović danas se priključio timu Slavoljuba Muslina i u reprezentaciji će zameniti povređenog Jagoša Vukovića...Podsetimo, najpre je sa spiska otpao Ljubomir Fejsa, zbog povrede koju je doživeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.