Murinjovo iznenađenje na Bridžu, Lampard morao da krpi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjovo iznenađenje na "Bridžu", Lampard morao da "krpi"! (foto)

Veliki derbi Londona na startu 27. kola Premijer lige.

Žoze Murinjo se vraća na svoj "Bridž" i ima veliki motiv da pobedi Čelsi u direktnoj borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Frenk Lampard danas ima lepu priliku da ponovo nadigra svog učitelja, pre tačno dva meseca, 22. decembra Čelsi je slavio na "Lejnu" rezultatom 2:0, dvostruki strelac bio je Vilijan, koga danas nema u timu!

Po imenima, deluje da je Lampard odlučio da igra ponovo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trojicom štopera, da će Džejms i Markos Alonso biti "vingeri", a štoperi Aspilikueta, Ridiger i Kristensen.

Napad prevodi Žiru, pošto Abraham još uvek nije dovoljno spreman, a pomagaće mu Maunt i Barkli.

Podsetićemo da nema Ngolo Kantea koji je povređen, baš kao i Hadson-Odoi, dok je Abraham nedovoljno spreman pa je ostao na klupi.

Totenhem je u odnosu na taj prvi meč u još većem problemu, nema ni Kejna ni Sona, videli smo protiv Lajpciga koliko im fali napadač. Murinjo je spremio iznenađenje, ali u odbrani, pošto se vratio Jan Vertogen, na koga nije posebno računao u poslednje vreme.

Murinjo je odlučio da igra sa trojicom štopera, tu su i Aldervireld i Sančez, a iznenađenje je i da nema Dele Alija, koji je ljutito reagovao posle izmene protiv Lajpciga.

Today's team! 💪

What do you think? #CHETOT pic.twitter.com/iXasYzkU6f

— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 22, 2020

#THFC: Lloris (C), Tanganga, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Ndombele, Lo Celso, Bergwijn, Lucas.

📱 @WilliamHill latest (18+) https://t.co/1V6ce10zCs#THFC ⚪️ #COYS pic.twitter.com/fiHww1LTlS

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) February 22, 2020 Na ovakvim mečevima se nikada ne zna, tako da smo spremni za iznenađenje od 13.30...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Učenik opet nadigrao učitelja, Čelsi bliže, Totenhem sve dalje od Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020

Žoze Murinjo opet poražen od bivšeg kluba...Frenk Lampard VS Žoze Murinjo 2/2, ili u prevodu - Čelsi je opet pobedio Totenhem!..Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom Stamford Bridžu ekipu Totenhema rezultatom 2:1 (1:0) u derbiju 27. kola Premijer lige...Samo dva meseca od prethodne pobede Čelsija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.