Murinjo - Ne pljuj u tanjir iz koga si jeo, žestoko prozvao Real!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 12:40

Murinjo - Ne pljuj u tanjir iz koga si jeo, žestoko prozvao Real!

Iskoristio Velšanina za novi napad.

Geret Bejl je "spašen" iz ruku Zinedina Zidana i Real Madrida.

Iako je Perez imao simpatije prema Velšaninu, ofanzivac nije imao mesta u Zidanovom timu te je pozajmica bilo jedno od rešenja.

Ofanzivac se vratio u Totenhem, klub u kojem je beležio možda i najbolje partije, doduše trofeji su osvajani u Real Madridu čak četiri Lige šampiona ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bejl uz jednu titulu Primere. Murinjo je srećan sa novim pojačanjem, već smo ga videli i na terenu u dresu "pevaca", a "Posebni" je iskoristio još jednu priliku da potkači Bejlove, ali i svoje nekadašnje poslodavce.

"Mislim da je veoma zadovoljan nivom organizacije koju imamo u klubu. Verovatno nije navikao na tako nešto", izjavio je Murinjo na konferenciji pred utakmicu LE.

Portugalac je proveo tri sezone u Real Madridu, jasno da se nije na najlepši način rastao sa Perezom i kompanijom.

Ovde se može primeniti ona portugalska poslovica (vidi naslov), svojevremeno je istu frazu Kristijano Ronaldo uputio baš svom sunarodniku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.