Murinja bole promašaji: Imali smo fantastične šanse za pobedu

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinja bole promašaji: Imali smo fantastične šanse za pobedu

Čelsi je dočekao Šalke u sjajnoj formi, sa četiri pobede u prva četiri kola Premijer lige i neočekivano je remizirao 1:1 na startu Lige šampiona, a Žoze Murinjo je rekao kako su mogli da pobede sa 3:0 ili 4:0.

"Imali smo nekoliko fantastičnih šansi da pobedimo, a osvojili smo bod, što nije najbolji rezultat, ali je dobar. Mislim da smo uradili dovoljno da pobedimo, imali smo sjajnu šansu za 2:0 pri rezultatu 1:0, i nekoliko odličnih kada je bilo 1:1. Sećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilike koju je imao Fabregas u prvom, kao i Drogba u drugom poluvremenu. Moglo je da bude 3:0 ili 4:0, ali nemam šta da zamerim igračima. Drogba je odigrao dobar meč, promašio je gol za milimetar i neće plakati zbog tog promašaja", poručio je Murinjo.

Čelsi je vodio od 11. minuta golom Seska Fabregasa, a kazna za promašaje stigla je u 62. kada je Huntelar iz kontre matirao Kurtou.

Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su ceo meč za "plavce".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.