Mreže mirovale na Marakani: Zvezda i Napoli podelili bodove

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mreže mirovale na "Marakani": Zvezda i Napoli podelili bodove

Bez golova u premijernom meču crveno-belih u Ligi šampiona

Borjan i Ospina imali su po nekoliko fantastičnih intervencija, ali možda i najzaslužniji za mirne mreže bio je Milan Rodić, koji je u dva navrata sprečio Napolitance da dođu do pogotka.

Crveno-beli pretili su u nekoliko navrata iz kontranapada, ali je Napoli bio bliži golu u prvom poluvremenu. Prvo je Insinje pravom bombom sa dvadesetak metara u 18. minutu zatresao prečku Borjanovog gola, a >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << veliku šansu propustio je i Milik na isteku pola časa igre kada je Zvezdin čuvar mreže uspeo nogom da odbrani udarac Poljaka.

Atmosfera sa početka utakmice - Video: BKTVNews

Italijani su u velikom naletu počeli drugo poluvreme, ali nije bilo promene rezultata najviše zahvaljujući Milanu Rodiću, koji je fenomenalnim uklizavanjem sprečio Zjelinskog da ugrozi Borjana u sedmom minutu nastavka, a potom je i 15 minuta kasnije izbacio loptu maltene sa gol linije. U međuvremenu, Dušan Jovančić je odmah po ulasku u igru stavio na muke Ospinu, ali ovaj je uspešno zaustavio njegov udarac.

Dobru šansu imao je Boaći deset minuta pre kraja, posle dodavanja Rodića namestio se centarfor Crvene zvezde, opalio sa ivice šesnaesterca, ali Ospina je dobro reagovao.

Crvena zvezda - Napoli 0:0

Strelci:

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić (od 56. Jovančić) - Ben, Čaušić, Krstičić, Marin (od 87. Simić) - Boaći (od 81. Pavkov)

Napoli: Ospina - Hisaj, Albiol, Kulibali, Rui - Alan (od 61. Mertens), Fabian Ruiz, Zjelinski (od 75. Hamšik) - Kaljehon (od 75. Unas), Milik, Insinje
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.