Moratijev ultimatum: Budite svetski prvaci!

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moratijev ultimatum: Budite svetski prvaci!


Predsednik Intera Masimo Morati istakao je da se oseća izdanim posle debakla tog fudbalskog kluba u duelu sa Verderom u Bremenu i poraza od 3:0 u poslednjem kolu Lige šampiona.
Morati je zato postavio ultimatum sportskom delu kluba - osvajanje Svetskog klupskog prvenstva.
 – Osećam se izdanim, kao i uvek posle poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Više nema izgovora. Moramo da osvojimo Svetsko klupsko prvenstvo – naglasio je Morati, ali nije želeo da pojasni da li će u slučaju neuspeha na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima trener Rafael Benites biti otpušten.
Ne želim da sada stvaram probleme. Ni sada, ni tokom Svetskog klupskog prvenstva. Za kasnije ćemo videti –  rekao je Morati.
Inter će takmičenje na Svetskom klupskom prvenstvu početi sledeće nedelje u polufinalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morati se oseća „izdanim”

Izvor: Sportal.rs, 09.Dec.2010

Predsednik Intera, Masimo Morati, istakao je da se oseća "izdanim" posle debakla tog fudbalskog kluba u duelu sa Verderom u Bremenu i poraza od 3:0 u poslednjem kolu Lige šampiona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.