Monako - Zamenik predsednika platio ceh (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako - Zamenik predsednika platio ceh (foto)

Fudbalski klub Monako se oglasio i zvaničnim saopštenjem.

Vadim Vasiljev više nije zamenik predsednika fudbalskog kluba Monako.

Visoki funkcioner je platio ceh zbog turbulentne sezone "Kneževa", koji će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak u Ligi 1.

Sećamo se da je sezonu na klupi Monaka počeo Leonardo Žardim, čovek koji je ovom klubu doneo i titulu prethodnih godina, kao i polufinale Lige šampiona, ali je Portugalac sa etiketom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktuelnog viceprvaka uspeo da padne u zonu ispadanja sredinom sezone.

Monako je delovao jako loše, pa je uprava odlučila da uruči otkaz dugogodišnjem treneru, na njegovo mesto postavili su Tijerija Anrija.

Bivši igrač ovog kluba i legenda francuskog fudbala nije uspeo da se snađe u svom prvom trenerskom angažmanu, pa je sredinom januara i on ostao bez posla, a na klupu Monaka vratio se Žardim.

Uspeo je u svojoj drugoj epizodi da trgne malo ekipu, upisana je i prva pobeda kod kuće u sezoni, pa je sada Monako na 18. mestu na tabeli sa 19 bodova, imaju jedan manje od Dižona, koji je odmah ispred, ali ima i utakmicu manje od "Kneževa".

Vasiljev je na kraju bio taj koji je platio ceh, odluku je doneo predsednik kluba Dimitri Ribovljev, koji je i većinski vlasnik fudbalskog kluba Monako.

https://t.co/jzAjj6zkDQ

— AS Monaco 🇲🇨 (@AS_Monaco) 14. фебруар 2019.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.