Moldavska Agarista protiv Spartaka u kvalifikacijama za LŠ u fudbalu za dame

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 09:24

Moldavska Agarista protiv Spartaka u kvalifikacijama za LŠ u fudbalu za dame

Moldavska Agarista prvi je protivnik subotičkog Spartaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona u fudbalu za dame. To je epilog žreba koji je održan krajem prošle nedelje, Subotičanke će biti domaćini i već danas su svi na pi-si-ar testiranju na kovid 19 jer su epidemiološke mere opreza na veoma visokom nivou.

Subotičke šampionke i njihovo rukovodstvo zadovoljni su rezultatima žreba.

Protivnik im je poznat sa prošlogodišnjeg kvalifikacionog turnira za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ligu šampiona, a dodatna prednost za našeg predstavnika jeste što će prvu utakmicu u ovogodišnjem ciklusu kvalifikacija za Ligu šampiona za dame igrati kod kuće.

"Mislim da su svi favoriti u velikoj prednosti jer igraju kod kuće, da će svi favoriti verovatno proći u drugi krug, tako da nas mnogo, mnogo teži posao očekuje u drugom krugu, gde su ozbiljne ekipe i ekipe koje svojim kvalitetom prevazilaze ove kvalifikacije. Tako da, pokušaćemo da idemo korak po korak, prva utakmica je svakako najvažnija, da prođe kako treba, pa da onda vidimo, ako sve bude kako treba, šestog novembra je žreb, pa da sačekamo onda tu odlučujuću utakmicu i vidimo kakav je protivnik i kakve su nam šanse", kaže trener ŽFK Spartak Subotica, Boris Arsić.

Kako je prednost, tako će domaćinstvo u uslovima epidemije Kovid devetnaest biti dodatni izazov za rukovodstvo subotičkog kluba, ali ne veruju da će biti problema da odgovore na stroge zahteve UEFA s obzirom na to da su nedavno bili domaćini meča reprezentativnih selekcija Srbije i Francuske.

"Učinićemo sve da budemo dobri domaćini, isto tako i Grad Subotica, odgovorićemo svim zahtevima UEFA, potruditi se da budemo na najvišem nivou. Takođe molim za razumevanje naše Subotičane, utakmica se igra bez prisustva publike, tu je UEFA izuzetno rigorozna i takođe što se tiče medija i ljudi u samoj organizaciji jer smo ograničeni na organizaciju svega bukvalno do pedeset i pet ljudi", ističe administrativni direktor ŽFK Spartak, Bojan Arsić.

Prvi kvalifikacioni meč za Ligu šampiona Spartak će igrati četvrtog novembra u Subotici s početkom u devetnaest časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.