Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 21:30

Moćni Real još moćniji

Košarkaši aktuelnog šampiona Evrope, madridskog Reala, od početka sezone dominiraju i u Evroligi i u španskoj Endesa ligi, a manje slabosti su pokazali tek u poslednjih mesec dana, kada su centar Valter Tavares i plejmejker Serhio Ljulj bili odsutvi zbog povreda.
Njih dvojica su van terena od 11. januara i utakmice protiv Valensije, posle čega su Madriđani doživeli dva utastopna i neočekivano ubedljiva poraza – od Mursije u šampionatu Španije, pa od Monaka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Evroligi. Nešto kasnije su ubedljivo poraženi i od Gran Kanarije, ali sve to nije ugrozilo njihove liderske pozicije u dva pomenuta takmičenja.
Dobra vest je da su se i Tavares i Ljulj oporavili od povreda, a španski novinar Karlos Sančes Bla je na svom nalogu na Tviteru objavio da će dvojica iskusnih igrača biti na raspolaganju treneru Mateu već za četvrtak i duel sa Armanijem, a ako tada i ne budu zaigrali, svakako će biti spremni za predstojeći finalni turnir Kupa kralja u Malagi.
‼️
EDY TAVARES Y SERGIO LLULL ya están recuperados de sus lesiones y estarán en la Copa del Rey de Málaga.
Es más, está previsto que viajen ya esta misma semana a Italia para reaparecer el jueves en la Euroliga contra el Olimpia de Milán. pic.twitter.com/b3D6C6YLJV

— Carlos Sánchez Blas (@blasradio) February 5, 2024



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.