Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 23:03

Mitrović i Sergej režirali polufinale Lige šampiona: Srbi se prošetali do završnice /VIDEO/

Fudbaleri Al Hilala nastavili su niz pobeda i odradili su posao u revanšu protiv Al Itihada. Pobedili su rezultatom 2:0 (0:0) i pobedom ukupnim rezultatom 4:0 otišli u polufinale Azijske Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

SRBI UŠLI U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Al Hilal prošao u polufinale i ispisao istoriju fudbala, Mitrović i Sergej asistenti! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2024

Po asistencija za srpskog napadača i vezistu Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić su sa svojim Al Hilalom ispisali istoriju fudbala u četvrtfinalu Lige šampiona Azije, pošto su savladali Al Itihad rezultatom 2:0 i plasirali se u polufinale. Srpski reprezentativci su postali deo istorije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.