Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 20:35

Milojević predaleko o Lige šampiona, Al Fajsali sapleo Al Ahli (VIDEO)

Neprijatan poraz ekipe koju vodi srpski strateg - 0:2

Delovalo je obećavajuće, forma je bila u usponu, ali je onda Al Hilal napravio korak unazad u borbi za azijsku Ligu šampiona. Sastav Vladana Milojevića poražen je na gostovanju Al Fajsaliju, pa je ostao na pet bodova zaostatka za drugoplasiranim Al Nasrom, koji može dodatno da se udalji ukoliko savlada Al Vedu - 0:2 (0:1).

Milojevićevom timu je nedostajalo i sreće. Domaćin je poveo golom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << El Džeblija sa bele tačke u 27. minutu, a onda je Al Ahli vršio veliki pritisak na odbranu Al Fajsalija. Ipak, gosti nisu uspeli da krunišu tu nadmoć, pošto je Al Soma promašio jedanaesterac u 62. minutu, posle čega je usledila kazna. Koanačan rezultat meča postavio je Kalid al Kabi u 73. minutu utakmice, nakon očajne reakcije poslednje linije Al Ahlija.

Al Fajsali je prišao Al Ahliju na samo dva boda, pa je ond od pozicje koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona udaljen sedam bodova.

SAUDIJSKA ARABIJA 1 – 25. KOLO

Petak

Al Fateh – Abha 2:1 (2:1)

Al Faiha – Al Šabab 1:1 (1:0)

Al Rajed – Al Hazm 3:1 (1:0)

Al Itihad – Al Itifak 1:0 (0:0)

Subota

Al Adal - Al Hilal 0:4 (0:1)

Al Fejsali - Al Ahli 2:0 (1:0)

Al Tavon - Damk 0:2 (0:1)

19.50: (1,45) Al Nasr (4,20) Al Vahda (6,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.