Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 18:49

Milojević odmara najbolje, Iranci jure dva gola razlike

Naredna dva dana poslednje utakmice u prvoj fazi azijske Lige šampiona u Grupama A, B, C i D. Al Ahli iz Džede obezbedio prvo mesto, pa će nekadašnji trener Crvene zvezde da ukaže šansu rezervistima

Rasplet u prvoj fazi azijske Lige šampiona. U Grupama A, B, C i D, u kojima igraju timovi iz Zapadne dela kontinenta (Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati, Saudijska Arabija, Iran, Irak i Uzebkistan) u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i četvrtak u Kataru se igra poslednje kolo grupne runde takmičenja.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević obezbedio je prvo mesto sa Al Ahlijem u Grupi A i plasman u osminu finala Lige šampiona. Ekipe iz Džede čeka drugoplasiranog iz Grupe B, a to će biti Pahtokar iz Uzbekistana ili Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Milojevićev tim završava grupnu fazu mečom protiv Esteglala danas (17.00). Iranskom timu je ovaj meč biti ili ne biti jer juri dva gola razlike kako bi preskočio na drugom mestu iračku Al Šortu. Al Ahli je siguran prvi, pa mu ovaj meč neće biti toliko važan.

Očekuje se da srpski stručnjak odmori strance, nosioce igre Marka Marina, Sirijca Omara Al Somu i Brazilca Limu.

"Volim da pobeđujem čak i na treninzima. To je moj mentalitet. Ova utakmica se ne razlikuje od prethodnih. Uvek kažem svojim igračima da uvek moraju da igraju na pobedu. Naravno, imamo igrače koji imaju žute kartone i kojima preti suspenzija i moramo da ih zaštitimo od povreda, ali moja misao je da vidim kako će moji igrači proći protiv jakog tima poput Esteglala. Naš rival će sigurno da krene žestoko, ali ja brinem samo o svojim igračima i želim da se potrude kako bismo došli do pobede“, rekao je Milojević pred duel sa iranskim timom.

U ovoj grupi igraju samo tri tima. Al Vahda iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je odustala od takmičenja ovog meseca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Grupi B Al Hila je obezbedio plasman u narednu rundu sa pol-pozicije jer ima bolji međusobni skor od Pahtokara, pa četi rumunskog trenera Razvana Lučeskog meč protiv Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata neće mnogo značiti. Pahrtokara ima zicer (20.00) protiv fenjeraša grupe iranskog Šahra. Najbolji tim Uzbekistana sa klupe predvodi Gruzin Šota Arveladze, a na trerenu je iskusni srpski internacionalac Dragan Ćeran. Najpoznatije ime u Pahtokaru je Švajcarac Eren Derdjok, nekadašnji fudbaler Galatasaraja, Hofenhajma i Bajera iz Leverkuzena.

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA – POSLEDNJE KOLO

Sreda

GRUPA A

17.00: (1,50) Esteglal (Iran) (3,80) Al Ahli (Sau) (6,50)

GRUPA B

20.00: Al Hilal (Sau) - Al Ahli (UAE)

20.00: (8,50) Šahr Kodrou (Iran) (4,50) Pahtakor (Uzb) (1,35)

***kvote su podložne promenama

Četvrtak

GRUPA C

20.00 Al Duhail (Kat) – Al Tavon (Sau)

20.00 Persepolis (Iran) – Al Šarjah (UAE)

GRUPA D

17.00 Al Nasr (Sau) – Al Ain (UAE)

17.00 Sepahan (Iran) – Al Sad (Kat)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.