Miljković: Okliznuo sam se! Šćepović: Nije velika razlika u klasi

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljković: Okliznuo sam se! Šćepović: Nije velika razlika u klasi

Aleksandar Miljković naveo je da su redove srpskog šampiona poremetili jeftino primljeni golovi. Partizan je u 2. kolu H grupe Lige Evrope izgubio od Rubina sa  2:0.
Nije lako kada primite gol na kraju prvog i na početku drugog poluvremena. To utiče na psihu, pogotovo ovako mlade ekipe. Stvorili smo par polušansi, šteta što je izostala završnica – izjavio je Miljković i naglasio da mora da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bude i samokritičan.
Kod prvog kola lopta je išla u korner, a ja sam pokušao to da sprečim i okliznuo sam se. Rival je to znao da iskoristi. Nije mi lako i sigurno će mi se ova scena još nekoliko dana vrteti po glavi – rekao je Miljković i takođe dodao da je odlučilo neiskustvo.
Prvotimac Partizana Miloš Jojić ocenio je posle poraza u Kazanju da su crno-beli igrali dobro dok nisu primili gol i da je na kraju odlučilo njihovo neiskustvo.
Znali smo šta nas očekuje u Kazanju. Igrali dobro do prvog gola, imali neke šanse, ali nedostajala je završnica. Na kraju, odlučilo je naše neiskustvo. Ovo je mlada ekipa, ako ostane godinu-dve zajedno biće sigurno mnogo bolje – izjavio je Jojić, dodajući da je „bilo teško”.
Mi smo samo trčali za loptom, a kada smo dolazili do nje lako smo je gubili – zaključio je on.
Stefan Šćepović smatra da nije velika razlika u klasi dva tima, bez obzira na poraz u Kazanju.
Nije velika razlika u klasi, ali jeste u iskustvu. Rubin je znao kada da stane i kada da pojača ritam igre. Takođe nisam stekao utisak ni da su fizički bili spremniji od nas. Umeli su, međutim, da zadrže loptu, a mi smo bezuspešno trčali za njom – zaključio je Šćepović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Berdijev: Očekivao sam da Partizan napada

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012

Rubin je, zajedno sa Interom, na čelu Grupe H Lige Evrope i ta činjenica najviše raduje ne baš previše pričljivog Kurbana Berdijeva.. - Imali smo trenutke kad smo sami sebi pravili probleme, ali smo ih i ispravljali. Da nismo dali gol krajem prvog poluvremena bilo bi mnogo teže, u nastavku smo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.