Milan pomaže Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan pomaže Zvezdi!

"Rosoneri" bi mogli da učine veliku uslugu srpskom šampionu.

Kako prenose italijanski mediji, Milan je zainteresovan za desnog beka Kopenhagena Petera Ankersena.

"Rosoneri" traže igrača koji će pojačati konkurenciju po desnom boku u odbrani, pa se tako na radaru kluba našao i fudbaler danskog šampiona.

On u septembru puni 29 godina, a sa Kopenhagenom ima ugovor do kraja sezone, pa se procenjuje da bi Milan mogao da ga dobije za svega dva miliona evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, veruje se i da par klubova iz Premijer lige prati Ankersena, a sve ovo je, jasno, dobra vest za Crvenu zvezdu, koja će se sa Kopenhagenom sastati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Podsetimo, Hofenhajm je već oslabio danski tim kupovinom jednog od najboljih igrača Roberta Skova, a sada bi i jedan od najiskusnijih i najstandardnijih u klubu mogao da ide.

Srpski šampion će u utorak šestog avgusta dočekati Kopenhagen, revanš je nedelju dana kasnije u Danskoj, pa "crveno-belima" ostaje da se nadaju da će Milan reagovati do utakmice u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.