Milan opet u crvenom, niz bez kraja, opet FFP?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan opet u "crvenom", niz bez kraja, opet FFP?

Situacija je neodrživa, jednostavno klub malo zarađuje...

Nema pomaka, gubitak je i dalje tu, još jednu godinu u nizu, Milan završava u debelom minusu. Od Lige šampiona nema ništa, odustali su od LE, kako bi se koncentrisali na prvenstvo i otklonili opasnost FFP, ali od toga nema ništa.

Naime, iako se situacija malo poboljšala, ona nije dobra, prošla sezona je završena sa dugom od 120 miliona, ova će između 85 i 90 miliona, što ponovo dovodi Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pod udar UEFA, odnosno finansijskog fer-pleja. Eliot, investicioni fond koji je preuzeo klub od kineskih vlasnika, nema nameru da baca u rupu bez dna.

Navodno je iz Amerike stigla vest da Milan mora da nađe balans između prihoda i rashoda i da je ovakva situacija neodrživa.

U pitanju su plate igrača, one su smanjivane, ali i dalje je trošak veći od onoga što klub zarađuje.

Pominju se plate Donarume i Romanjolija, pričalo se da će jedan biti žrtvovan ovog leta, od toga ništa, situacija je neodrživa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.