Milan odbio dva miliona zahteva za ulaznice

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 15:53

Milan odbio dva miliona zahteva za ulaznice

Milan i Inter biće rivali u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona, a za ovu utakmicu nezapamćeno interesovanje.

Italijanski mediji pišu da je Milan koji je domaćin prve utakmice morao da odbije čak dva miliona zahteva za ulaznicama za ovaj meč.

Uzbuđenje za ovaj istorijski duel dostiže vrhnunac, a u prilog tome ide i podataka da je San Siro mogao da bude rasprodat 26 puta.

Predstojeći duel Milana i Intera će biti peti koji se igra u evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičenjima.

A crveno-crni tim grada na severu Italije je slavio na svim prethodnim utakmicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGROMNO INTERESOVANJE: Milan odbio DVA MILIONA zahteva za ulaznice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023

Igra se polufinale Lige šampiona....Italijanski klubovi Milan i Inter biće rivali u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona, a za ovu utakmicu nezapamćeno interesovanje...Tamošnji mediji pišu da je Milan koji je domaćin prve utakmice morao da odbije čak dva miliona zahteva za ulaznicama za ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.