Milan nije u krizi

Izvor: RTS, 15.Okt.2011, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan nije u krizi

Trener šampiona Italije, Milana, Masimilijano Alegri rekao je da ta ekipa nije u krizi, iako je osvojila samo pet bodova u prvih pet kola Serije A.

"Ne bi trebalo da se ponašamo kao da je neko umro. Ko zna, na kraju sezone možda ponovo budemo prvi i svi će da zaborave kako smo počeli", rekao je Alegri italijanskim medijima.

Ekipa Milana sutra u šestom kolu Serije A igra na svom terenu protiv Palerma.

Rosoneri trenutno imaju šest bodova manje od vodećih ekipa prvenstva Italije, Juventusa i Udinezea.

Nešto bolje Milan je počeo takmičenje u Ligi šampiona, pošto je u prva dva kola zabeležio pobedu i remi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković veruje u izlazak iz krize

Izvor: RTS, 15.Okt.2011

Fudbaler sredine terena Intera Dejan Stanković izrazio je uverenje da će ta ekipa u narednom periodu igrati mnogo bolje i da će polako izaći iz krize..."Imamo težak raspored do kraja meseca. Uprkos tome, odlučni smo da se vratimo na pravi put. Dobro smo počeli sa novim trenerom Ranijerijem, a...

Nastavak na RTS...

Alegri: Milan nije u krizi

Izvor: Mondo, 15.Okt.2011

"Ako budemo prvi na kraju o lošem početku niko neće pričati", izjavio trener šampiona Italije Masimilijano Alegri.

Nastavak na Mondo...

Milan ubedljiv, Parma odnela bodove

Izvor: RTS, 16.Okt.2011, 00:04

Fudbaleri Milana su na svom terenu ubedljivo savladali Palermo sa 3:0 i u šestom kolu Serije A pokazali da počinju da izlaze iz krize, dok je Napoli neprijatno iznenadio navijače i kod kuće izgubio od Parme sa 2:1. ..Rosoneri su veći deo prvog poluvremena potrošili pokušavajući da otključaju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.