Milan ispustio pobedu u Parmi, Milinković-Savić pocrveneo

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ispustio pobedu u Parmi, Milinković-Savić "pocrveneo"

Fudbaleri Parme i Milana igrali 1:1 u utakmici 33. kola Serije A. Lacio na svom terenu izgubio od Kjeva 2:1, Milinković-Savić isključen u prvom poluvremenu. Bolonja ubedljiva protiv Sampdorije 3:0.
Milan je na "Enio Tardiniju" poveo u 69. minutu golom Kastiljeha, da bi bod Parmi doneo iskusni Bruno Alveš u 87. minutu sjajnim udarcem iz slobodnog udarca.

Roso-neri su tako propustili priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobegnu konkurentima u borbi za četvrto mesto, koje dogodine vodi u Ligu šampiona.
Milan je četvrti sa 56 bodova, dva manje ima Roma koja nešto kasnije gostuje Interu, a tri manje Torino, koji je savladao kao got Đenovu sa 1:0.
Lacio je na svom terenu izgubio od Kjeva sa 2:1 i sada ima četiri boda manje od Milana.

Sergej Milinković-Savić dobio je crveni karton u 34. minutu utakmice, zbog nesportskog udaranja protivnika bez lopte, što su gosti iskoristili i postigli dva gola, preko Vinjata i Hatemaja.
Konačan rezultat postavio je Kaisedo u 67. minutu.
Bolonja je na svom terenu savladala Sampdoriju sa 3:0 i nastavila beg od opasne zone.
Golove za ekipu Siniše Mihajlovića postigli su Toneli (autogol), Pulgar i Orsolini, sve u drugom poluvremenu.
Spal je slavio u Empoliju 4:2, Kaljari je minimalnim rezultatom savladao Frosinone, dok su Udineze i Sasuolo igrali 1:1.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Remi Intera i Rome, domaćin bliži Ligi šampiona

Izvor: RTS, 20.Apr.2019

Fudbaleri Intera i Rome odigrali su nerešeno 1:1 u meču 33. kola Serije A. . Sjajan meč viđen je na stadionu Đizepe Meaca. Susret u kome su oba kluba želela pobedu obilaovao je šansama pred oba gola. Roma nešto bolja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.