Mihajlović sprema revoluciju u Milanu!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović sprema revoluciju u Milanu!

Prilično hrabra odluka poznatog srpskog stručnjaka koji od El Šaravija želi da napravi centralnog veznog

Dobio je Siniša Mihajlović jasan zadatak od Silvija Berluskonija da kako zna i ume vrati Milan u Ligu šampiona, u društvu koje mu pripada. Milanezi su ovog leta već angažovali Karlosa Baku, na vratima San Sira je Luis Adrijano... Međutim, Siniša Mihajlović veruje da i sa postojećim kadrom može da napravi ozbiljan iskorak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Prema navodima italijanske štampe Siniša Mihajlović sprema pravu malu revoluciju u timu. On namerava da promeni ulogu El Šaraviju. Do sada je 22-godišnji El Šaravi igrao kao desno krilo, ili iza centralnog napadača.

Međutim, Mihajlović namerava da mu modifikuje ulogu i da od njega napravi centralnog veznog igrača, koji će imati zadatak da pomaže beku na levoj strani. Prilično hrabro ako se zna da El Šaravi nije igrač na koga možete uvek da se oslonite.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.