Mesijevih 700! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesijevih 700! (foto)

Veliki jubilej argentinskog fudbalera.

Slavila je sinoć Barselona pred svojim navijačima protiv Borusije Dortmund u petom kolu grupne faze Lige šampiona i tako overila plasman u narednu fazu.

Mesi je naravno obeležio susret, upisao je pogodak i dve asistencije, tačnije učestvovao je u svim golovima katalonskog kluba, na kraju je bilo 3:1.

Posebno je Argentinac bio raspoložone iz jednog vrlo prostog razloga, sinoć je upisao svoj 700. nastup u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresu "Blaugrane".

Postao je tako tek drugi igrač koje je za rukom pošlo da u dresu Barselone upiše 700 ili više nastupa, prvi je to uradio legendarni Ćavi Ernandez (767), ali kada su u pitanju trofeji, tu je Argentinac ne nadmašiv sa 34 odličja uz svoje ime u dresu katalonskog kluba.

Uz svoje ime ima još sijaset rekorda i odličja, pet puta je osvojio "Zlatnu loptu", preti da to uradi i šesti puta ove godine, dok je u šest navrata došao i do "Zlatne kopačke".

U nastavku pogledajte njegova dostignuća tokom 700 odigranih mečeva u dresu Barselone, u sjajno odrađenoj grafici od strane katalonskog kluba.

Foto: fcbarcelona.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nevolje u Dortmundu koje su jedva dočekali na "Old Trafordu"!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019

Objašnjeno zašto nije bilo mladog fudbalera u startnoj postavi...Džejdon Sančo važi za jednog od najvećih talenata u svetu fudbala...Eksplodirao je u dresu Borusije Dortmund, njegova vrednost se nakon samo par sezona procenjuje na preko 100 miliona evra...Veliki broj klubova je pokazao interesovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.