Mesi zapalio internet: Šta je sve uradio Boatengu, osim lomljenja kičme i kolena

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi "zapalio" internet: Šta je sve uradio Boatengu, osim "lomljenja" kičme i kolena

Dugo će defanzivci Bajerna pamtiti Lea Mesija, a pogotovo Žerom Boateng koji se bolno prizemljio prilikom driblinga prve zvezde Barselone kod drugog gola u trijumfu sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Lo que realmente sucedio con #Boateng #Messi #Cadera #KO #CampNou #MetaBerlin #Semifinal #Genio pic.twitter.com/5IX1a2AEo9

— Andres (Delko) (@ElAndrescruz) May 7, 2015

Luis Enrike je potpuno nadmudrio nekadašnjeg saigrača Pepa Gvardiolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema kome Mesi nije imao milosti. Mučio je odbranu Bavaraca na Nou Kampu, u tri minuta dva puta zatresao mrežu, a drugi pogodak je za pamćenje.

pic.twitter.com/hUwW5duoTD

Krenuo je čarobni Argentinac u karakterističan solo prodor, namerio se na nesrećnog Boatenga kome je "polomio" i kičmu i kolena, pa je štoper Bajerna završio na leđima u 80. minutu uoči lobovanja Nojera, što je izazvalo brojne komične komentare na društvenim mrežama.

Messi destroying Boateng pic.twitter.com/NISAD7wPtx

Nemački reprezentativac je delovao kao amater naspram Mesija, za koga on i njegovi saigrači nisu imali rešenje tokom celog prvog čina borbe za finale Lige šampiona, pa je Boateng tako završio u rupi, "upucan" snajperom, kako se spušta niz tobogan...

Messi Vs Boateng #ilaqosol #qosol #funny #dhulka #qaaqaanyasha #khakhanyasha #somalia #xalimo #khakhanyasha #somali… pic.twitter.com/QNukJ4lNaD

Plesao je Mesi Nou Kampom kako samo on ume, driblinzi su se ređali kao na traci, a na kraju je spojio Nejmara sa golom za overu trijumfa i 3:0.

Zbog svega prikazanog je nekadašnji engleski fudbaler Džejmi Rednap rekao da je to što je Mesi uradio Boatengu - nedozvoljeno.

Revanš je narednog utorka u Minhenu, ali je pred Bavarcima gotovo nemoguća misija, jer im je potrebno 3:0 za produžetke ili da postignu četiri gola, a ne prime nijedan. Zbog toga Barsa već može da čekira karte za finale u Berlinu.

Classy touch from Barcelona to install a permanent memorial in honour of Jerome Boateng pic.twitter.com/GCUe6KM0Sz
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.