Mesi udario Fabinja pesnicom pre spektakularnog gola? VIDEO

Izvor: B92, 02.Maj.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi udario Fabinja pesnicom pre spektakularnog gola? VIDEO

Fudbaleri Barselone savladali su Liverpul u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona sa 3:0 na Kamp Nou, a Lionel Mesi je bio u prvom planu.

Barselona je golovima Suaresa i Mesija srušila Liverpul u prvom meču polufinala i za pet dana ih čeka revanš na Liverpulovom "Enfildu", gde će engleski predstavnik morati da juri prednost od 3:0 koju je Barsa stekla.

Mesijev drugi pogodak je došao iz slobodnog udarca, fantastičan pogodak koji je zapalio fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fanove širom Evrope, ali su odmah nakon utakmice navijači Liverpula bili veoma besni smatrajući da do tog slobodnog udarca nije smelo da dođe, pošto je Lionel Mesi navodno pesnicom u glavu udario Fabinja.

Baš kao što se vidi na priloženom snimku, Mesi i Fabinjo su se sudarili, a njegova ruka je krenula pravo ka Fabinjovoj glavi i čini se da je Fabinjo zaista udaren od strane Lionela Mesija.

Da li je Mesi udario Fabinja i da li je treći gol regularan, prosudite sami.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.