Mesi juri još četiri rekorda

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi juri još četiri rekorda

Sledeći ciljevi Argentinca su da postane najbolji strelac u istoriji Barselone, Primere, Lige šampiona i reprezentacije Argentine

BARSELONA - Fudbaler Barselone i argentinski reprezentativac Lionel Mesi pokušaće do kraja igračke karijere da obori još četiri rekorda.

Mesi je prošlog vikenda oborio rekord Nemca Gerda Milera po broju postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini. Argentinac se ove godine 86 puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << upisao u listu strelaca i oborio rekord Milera star 40 godina iako je španski As osporio ovaj rekord tvrdeći da je Zambijac Godfrej Čitalu postigao čak 107 golova, ali mu ovo dostignuće FIFA nikada nije priznala.

Mesijevi sledeći ciljevi su da postane najbolji strelac u istoriji Barselone, Primere, Lige šampiona i reprezentacije Argentine.

On je u dresu Barselone na svim mečevima postigao 305 golova, a juri rekord Paulina Alkantare koji se 369 puta upisao u listu strelaca.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAUSTAVLJIV: Mesi juri još četiri rekorda

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012

Sledeći ciljevi Argentinca su da postane najbolji strelac u istoriji Barselone, Primere, Lige šampiona i reprezentacije Argentine..BARSELONA - Fudbaler Barselone i argentinski reprezentativac Lionel Mesi pokušaće do kraja igračke karijere da obori još četiri rekorda...Mesi je prošlog vikenda...

Nastavak na Kurir...

FS ZAMBIJE: Mesi nije rekorder, već naš Čitalu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Dec.2012

Zambijska federacija (FZF) smatra da je njihov nekadašnji reprezentativac Godfri Čitalu ustvari, rekorder po broju datih golova u godini, a ne Argentinac Lionel Mesi.. . Kako prenose lokalni mediji, FZF bi već danas trebalo da podnese Međunarodnoj fudbalskoj federaciji dokaze o 107 postignutih golova...

Nastavak na Sportski Žurnal...

I FLAMENGO OSPORAVA MESIJEV REKORD: A naš Ziko?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2012, 11:45

Mesiju baš ne daju mira. Nakon što je u meču protiv Betisa prestigao Gerda Milera po broju golova u kalendarskoj godini, omaleni Argentinac susreće se svakodnevno sa osporavanjima svog dostignuća. Posle Fudbalskog saveza Zambije, koji tvrdi da je pravi rekorder zapravo Godfri Čitalu, Mesiju je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Maskerano: "Mesi je jedinstven, najbolji u istoriji!"

Izvor: Sportske.net, 13.Dec.2012

Saigrač sjajnog Argentinca koji je postao najbolji strelac u jednoj kalendarskoj godini smatra da je Mesi jedinstven fudbaler, bez premca najbolji u istoriji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.