Mertezaker: Monako nas je zasluženo izbacio

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mertezaker: Monako nas je zasluženo izbacio

Kapiten Arsenala Per Mertezaker smatra da su zasluženo eliminisani od Monaka iz Lige šampiona u osmini finala.

Londonski tim je skupo platio poraz kod kuće sa 1:3 u prvom meču, pa je u revanšu u "kneževini" slavio sa "pirovih" 2:0, jer je francuska ekipa prošla među osam najboljih zbog pravila većeg broja postignutih golova u gostima.

"Bolji tim je prošao dalje, Monako je zasluženo u četvrtfinalu zato što je mnogo bolje odigrao i prilično nas namučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvoj utakmici. Mi smo bili dobri, ispostavilo se nedovoljno u revanšu, ali smo imali veliki zaostatak. Probali smo sve što smo mogli i mogli smo da postignemo više od dva gola. Ako nastavimo sa ovakvim partijama možemo da ostvarimo uspeh u FA kupu i Premijer ligi", poručio je Mertezaker.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.