MaxBet TIP: Počinje zABAva

Izvor: MVP.rs, 29.Sep.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Počinje zABAva

Kreće ludilo u regionu.

U četvrtak od 19 časova kreće 16. izdanje regionalne ABA lige. Takmičenje će otvoriti Cedevita i Budućnost, a i naši prijatelji iz "MaxBet"-a spremni dočekuju predstojeću sezonu. U njihovoj ponudi možete pronaći i specijal sa 16 košarkaša u popularnoj igri "granica", a pored ABA lige imate mogućnost klađenja na parove nemačke, španske, francuske lige, kao i revanš utakmica Lige Šampiona. Mi nismo bili sigurni da li ćete vi uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da stignete da odigrate Luku Babića i Šona Džejmsa više poena pa smo preskočili derbi susret u Zagrebu i opredelili se na košarkaše iz susreta Mega Leksa i Union Olimpije. Evo i naših predloga:

Alfa Kaba 9.5+ (kvota 1.85)

Francuski centar je NBA prospekt i nema sumnje fa će ove godine Alfa Kaba biti jedan od vodećih igrača Mega Leksa. Svedoci smo da visoki igrači odlično napreduju vođeni rukom Dejana Milojevića pa ne sumnjamo i u ogroman napredak Kabe. Zato već od prvog susreta očekujemo njegov dvocifren košgeterski učinak. Verujemo da u duelu sa Stevanom Miloševićem može do toga bez većih poteškoća.

Radosav Spasojević 8.5+ (kvota 1.85)

Radosav Spasojević je bio jedan od najboljih košarkaša Mege u pripremnom periodu. Gotovo da nije bilo meča na kojem krilni centar nije upisao dvocifren broj poena. Shodno tome bili smo u obavezi da ga i danas stavimo na tiket. Drugi par je Radosav Spasojević više od 8.5 poena.

Brendon Džeferson 13.5+ (kvota 1.85)

Brendon Džeferson će ove sezone biti pokretač svih akcija Union Olimpije. Omaleni plejmejker je prethodne sezone u francuskom šampionatu bio na otprilike 13 poena po utakmici. Imao je lepe brojke, kada je šut iz igre u pitanju, a 38 odsto uspešnosti za tri poena ima određenu težinu. Uz to je pokazao da odlično gira u fazi odbrane i ima solidan pregled igre. Najveća mana mu je visina, ili nedostatak iste. Međutim, u Francuskoj mu nije bila namenjena uloga koju će ove sezone imati u Olimpiji. Zbog toga smo prilično sigurni da će njegov prosek biti iznad 13.5 poena. Iako je Mega prepoznatljiva po jakom presingu, a Ognjen Jaramaz po dobroj odbrani na protivničkim organizatorima igre, mi mi verujemo američkom plejmejkeru i stavljamo ga plus.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Preokret Cedevite, sledi odluka...

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016

Nakon 30 minuta premijerne utakmice ABA lige 2016/17, Cedevita - Budućnost 54:51...Dejvid Stokton, sin legendarnog plejmejkera Jute Džez Džona Stoktona, u trećoj četvrtini je ubacio 10 od svojih 17 poena i bio najzaslužniji za preokret Cedevite, koja uoči poslednjeg kvartala vodi protiv Budućnosti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.