MaxBet TIP: Liga šampiona

Izvor: MVP.rs, 27.Sep.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Liga šampiona

Danas je nova šansa za zaradu.

Košarkaška sezona je počela, a sa njom će i naša rubrika "MaxBet TIP" postati svakodnevni sadržaj. Danas su na programu prve utakmice kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona. Igra se osam mečeva, a u ponudi "MaxBet"-a je njih sedam.

Mi smo birali ovako:

KATAJA - SODERTALJE H1 +4.5 (kvota 1.80)

Predstavnik Finske je favorit u ovom dvomeču, pa verujemo da će sa većom zaligom od pet poena otići >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << na revanš u Švedsku.

GRONINGEN - TARTU H1 +2.5 (kvota 1.85)

Duel holandskog i estonskog predstavnika bi trebalo da bude jedan od najzanimljivijih. Mi u ovom meču prednost dajemo domaćinu, a verujemo i da će uspeti da slave sa više od dva poena razlike.

IGOKEA - MORNAR H1 +4.5 (kvota 1.85)

Za kraj smo ostavili susret dve ekipe koje će u sezoni koja sledi igrati u ABA ligi. Igokea dočekuje Mornar iz Bara. Radi se o dve ekipe sličnog kvaliteta, a pa bi prevagu u ovoj utakmici mogao da odnese domaći teren, kao i nešto veće iskustvo pojedinaca tima iz Aleksandrovca. Naravno, na revanš bi trebalo putovati sa što većom razlikom, pa verujemo da će brojka od četiri poena biti prebačena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.