Maurito kao Imperator

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maurito kao "Imperator"

Kapiten Intera ostvario nešto što je samo legendarnom Brazilcu pošlo za rukom.

Inter je sjajno startovao u Ligi šampiona, nakon dva kola imaju šest bodova i nalaze se u dobroj situaciji da ostvare plasman u narednu rundu.

Ikardi je bio strelac i na meču protiv Totenhema, kao i sinoć protiv PSV-a, a ne treba zaboraviti da je ovo debi za Argentinca u Ligi šampiona.

Poslednji igrač Intera koji je bio strelac na prva dva meča u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio je Adrijano, koji je to uradio u sezoni 2004/05.

Doduše, "Imperator" je imao i nešto bolji učinak, postigao je tri gola, dva protiv Verdera i jedan protiv Anderlehta.

Potom je Adrijano bio strelac i protiv Valensije, pa je tako na prva tri meča postigao golove, pa će Ikardi da bi ponovio njegov učinak morati da zatrese mrežu protiv Barselone.

U svakom slučaju, sjajan start za "Neroazure" i Maurita Ikardija u Ligi šampiona, videćemo koji je njihov domet, želja uprave je polufinale.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.