Matip za pobedu Liverpula protiv Ajaksa

Izvor: Beta, 13.Sep.2022, 23:46

Matip za pobedu Liverpula protiv Ajaksa

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu ekipu Ajaksa sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe A Lige šampiona.Posle ubedljivog poraza u prvom kolu od Napolija, ekipa Jirgena Klopa je upisala prva tri boda u novoj sezoni Lige šampiona, dok je Ajaks ostao na tri boda osvojena u duelu sa Rendžersom.Liverpul je poveo u 17. minutu pogotkom Mohameda Salaha, posle asistencije Dioga Žote, ali je Ajaks izjednačio deset minuta kasnije sjajnim golom Mohameda Kudisa.U nastavku meča je domaći tim bio mnogo bolji rival, ali se rezultat nije menjao sve do 89. minuta kada je Žoel Matip glavom posle kornera pogodio za konačnih 2:1.Utakmica na Enfildu počela je minutom ćutanja u čast kraljice Elizabete Druge koja je preminula 8. septembra sa 96 godina.Druga utakmica u ovoj grupi, izmedju Glazgov Rendžersa i Napolija, igra se sutra od 21.00.U narednom kolu, Liverpul će dočekati Rendžers, dok će Ajaks ugostiti Napoli.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milan na suvi kvalitet slomio "modre" – Šahtjor i Seltik podelili plen VIDEO

Izvor: B92, 14.Sep.2022, 17:53

U prve dve utakmice drugog dana 2. kola Lige šampiona Milan je savladao Dinamo Zagreb rezultatom 3:1 (1:0), dok su Šahtjor i Seltik remizirali 1:1 (1:1).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.