Maskerano: Nova Pujolova povreda veliku udarac za klub

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskerano: Nova Pujolova povreda veliku udarac za klub

Fudbaler Barselone Havijer Maskerano rekao je da je povreda kapitena Karlesa Pujola veliki udarac za klub uoči velikog derbija protiv Reala.

Pujol je na meču Lige šampiona protiv Benfike zaradio tešku povredu lakta leve ruke. Iako se u prvi mah činilo da mu je ruka slomljena, najnovije analize pokazale su da je španskom reprezentativcu iskočio lakat.

"Pujolova povreda je loša vest, on je kapiten, odličan igrač i čovek koji ima veliki doprinos timu. Nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da će se brzo oporaviti i da će uskoro biti na terenu", rekao je Maskerano.

Nije poznato koliko će Pujol odsustvovati sa terena, a kapiten Barselone će definitivno propustiti nedeljni meč protiv madridskog Reala.

"Hvala svima koji su mi pružli pomoć u Portugaliji. Ubrzo ću opet biti na vrhu", napisao je na Tviteru Pujol.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.