Marin zna šta je sigurna smrt protiv Liverpula

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin zna šta je "sigurna smrt" protiv Liverpula

Zvezdin prvotimac kaže da tim nije tako naivan da pravi takve greške protiv "crvenih".

Dolazak Liverpula u Beograd na duel sa Crvenom zvezdom je sportska tema nedelje i meseca u Beogradu. Zna se ko je favorit, ali Marko Marin kaže da se igrači raduju utakmicu, pogotovo jer se igra na stadionu "Rajko Mitić".

"Mislim da se svi radujemo sutrašnjoj utakmici. Ja pogotovo jer Liga šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nešto posebno, ali igrati kod kuće, na 'Marakani' je nešto sasvim drugo. Znamo šta nas očekuje, Liverpul je mnogo jaka ekipa, nadam se da će biti drugačije pred našim navijačima. Mi ćemo dati sve od sebe i probati da iznenadimo", rekao je Marin.

Svi koji vole Crvenu zvezdu se uzdaju u atmosferu koja vlada na "Rajku", što je potvrdio i Marin.

"Nema se šta mnogo dodati, znam ja kao se osećam kod kuće i napolju. Kad se samo setim Napolija, tu atmosferu nisam često doživeo. Ni njima nije bilo lako, i oni su došli da nas dobiju, svi su očekivali pobedu Napolija. Liverpulovi igrači su rekli 'šta to može biti toliko ovde'. Videće sutra. A mi na terenu se moramo boriti za svaku loptu i fudbalski malo više pokazati nego što je bilo tamo", rekao je Marin.

Novinari su primetili da je Zvezda u prvih 20 minuta utakmice u Liverpulu bila ravnopravan protivnik, pa je jedan od njih pitao Marina da li Zvezda treba da igra malo rizičnije.

"Kao što ste svi videli i rekli, prvih 20 minuta smo mnogo dobro krenuli i mi smo ih stisli. Što se tiče rizika i napadanja, to zavisi. Ekipu kao Liverpul ne možeš da napadaš 90 minuta - to je smrt. Nijedna ekipa ne igra tako protiv Liverpula, nismo toliko naivni. Mislim da ćemo imati neki miks, šef će nam tačno reći šta i kako", rekao je Marin.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marin:Daćemo sve od sebe i pokušati da iznenadimo

Izvor: Beta Video, 05.Nov.2018

BEOGRAD - Fudbaler Zvezde Marko Marin rekao je da se cela ekipa raduje sutrašnjoj utakmici i dodao da se nada da će biti drugačija od one na Enfildu.``Liga šampiona je uvek nešto specijalno, a igrati kući je još posebnije. Znamo šta nas očekuje, nadam se da će biti drugačija nego u Liverpulu...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Klop: Navijači su sjajni, ali ne bojimo se "Marakane"

Izvor: RTS, 05.Nov.2018

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da je svestan da će njegov tim igrati u bučnoj atmosferi u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, ali da se ne plaši ambijenta. . "Moramo da budemo spremni za borbu i veliku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.